Hevoset

TOM BOY POOF (s.2016)/Triple Poof Stable
Tom Boy poof hevosurheilussa3 v ruuna
isä: Texas Charm
Emä: Cherry Chapstick

Varsa on isänsä, Texas Charm, ainoa jälkeläinen Suomessa. Emä, Cherry Chapstick, kilpaili menestyksekkäästi ikäluokkalähdöissä. Tammaderby 2. Derby 3. Suur-Hollola Best Princess voittaja. Malja-Ajo voittaja. Suur-Hollola Best Lady 3.

Tom Boy’n päätähtäin on Kriteriumissa ja Derbyssä.

Tom Boy Poof on saanut nimensä nousevan ohjastajalupaus, Tomi Haapion, mukaan. Tomi on ajanut hevosiamme menestyksekkäästi mm. Ruotsissa.

GIAMPAOLO POOF (s. 2012)/Triple Poof StableGiampaolo Poof ranskasas.jpg7 v ruuna
isä: Giuseppe Bi
emä: Marie De Laville

Giampaolo Poof on kilpaillut menestyksekkäästi sekä Suomessa että Ruotsissa. Vappuna 2019 Giampaolo matkusti Ranskaan Satu Liitiäisen hoitoon ja kokeilee kilpailemista Ranskassa.

Giampaolo Poof on nimetty huippuravuri Varennen ohjastaja Giampaolo Minnuccin mukaan.

Giampaolo Poof Heppa järjestelmä

BAMBALINA POOF (s. 2015)/Triple Poof StableBambalina Poof pääkuva 27012019.jpg
4 v tamma
isä: Othello Kemp
emä: Marie De Laville

Bambalinan kilpaura on alkanut hieman takkuillen, johtuen loukkaantumisista. Uskomme kuitenkin että Bambi löytää oman hyvän tasonsa syksyyn 2019 mennessä. Bambalina tähtää Villinmiehen Tammakipaan.

Bambalina oli jo varsana isokokonen joten katsottiin sopivaksi nimetä se pikkutytöksi. Bambalina tarkoitaa pikkutyttöä Italiaksi.

TINGALING (s.2016) /Raviliiga JukuritTingaling voittajakuva lahti 23092018

3 v tamma
isä: Timoko
emä: Delphi’s Pearl

Tingaling pääsi avaamaan kilpauransa jo 2 vuotiskautena. Hevonen kilpaili kaksivuotiaana myös kerran Ruotsissa. Tavoitteena vuodelle 2019 on ikäluokkakilpailut Suomessa sekä mahdollisest Ruotsin E3.

Tingaling on Raviliiga Jukureille Ypäjän Huutokaupasta 2017 huudettu hieno ja raamikas tamma. Tingaling oli huutokaupan mielenkiintoisin hevonen mm. siksi että hevosen isä, Timoko, on voittanut Ruotsissa Elitloppetin kahdesti.

HURRY CANE POOF (s. 2018)/tuleva kimppahevonen

1 v ori
isä: Support Justice
emä: Marie De Laville

Hurry Cane on yksivuotias luonteikas oripoika. Nimi taisi olla enne kun vauhtia löytyy.  Ori on isänsä, Support Justice’n ainut jälkeläinen Suomessa. Hevosen ajo-opetus on aloitettu jo 2019 keväällä. Varsa sai nimensä kun syntymäpäivänään kotitallilla riehui hurrikaani joka vei lasten leikkimökin mukanaan.