Hevosenomistajat valokeilaassa

Tämän päivän (5.5.2019) Mikkelin raveissa palkittiin jokaisen lähdön voittajahevosen omistajat kahden hengen ravintolalahjakortilla. Näin haluttiin muistuttaa miten tärkeät hevosen omistajat ovat raviurheilussa!

Toivotaan muidenkin ottavan ”onkeen” tästä tempauksesta jotta tästä muodostuisi jatkuva tapa ainakin Mikkelin raveissa. Palkittavana olisivat juuri omistajat, hoitajat tai kasvattajat. Kukin kerrallaan. Tämä on hyvä keino esimerkiksi paikallisille valmentajille tai muille hevosten sidosryhmille antaa huomiota hevosten taustajoukoille.

Mainokset

Tom Boy Poof sortui laukkaan

Tompan uran avausstartti ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti. Nuorelle hevoselle taisi olla Mikkelin radan pinta hieman liian kovassa kunnossa. Lämmityksessä kaikki näytti vielä hyvälle mutta itse suorituksessa laukkapeikko pääsi mukaan matkaan ja hylkyhän siitä tuli.

Tomppa mikkelissä 05052019

2 vuotiaat vauhdissa

Triple Poof Stablen Tom Boy Poof ja Raviliiga Jukureiden varsa Tingaling juoksivat koelähdön 12.8.2018 Lappeenrannassa.

Tinga oli parivaljakosta ensimmäisenä maalissa. Iikka Nurmonen oli oikein tyytyväinen ajokkiinsa ja sanoi että ei edes ajettu täysillä.

Tom Boy Poof suoritti kanssa hyvin vaikka valmentajan mukaan ei tuntunutkaan ihan niin hyvälle kuin olisi ollut toivottava.

Kummallekin varsalle nyt kuitenkin hyväksytty koelähtö suoritettu ja näinollen kilpailulupa seuraavaksi puoleksi vuodeksi lunastettu. Ajetaanko varsoilla vielä tämän vuoden syksyllä kilpaa sen näyttää aika ja rataolosuhteiden kehitys.

Linkki videoon

lappeenranta tulokset.PNG

Mahatma ja Lars-Einar hurjana koelähdössä

Suomipojat Mahatma ja Lars-Einar suorittivat koelähdön Mikkelin Raveissa 7.8.2018. Koelähtö hyväksyttiin ja kummankin hevosen kilometriaikana hurjat 1,41.5. Hevoset ovat vasta 3 vuotiaita joten siihen nähden vauhti on ollut todella hyvä.

Iikka Nurmonen, joka ajoi Mahatmaa, kommentoi lähdön jälkeen kun sai kilometriajan tietoonsa että hyvin olisi ollut varaa vielä kiristää.

Kummankin ruunan laukka taas lähti siitä että valmentaja ajatteli kerrankin pääsevänsä huippukuski Iikka Nurmosen ohi. Lars-Einarille se ei kuitenkaan kelvannut ja hyppäsi laukalle. Mitä Lars-Einar edessä sitä Mahatma perässä. Saivat sitten ikävännäköisen ruksin tilastoon.

Linkki videoon

tulos mikkeli

Suomipojat koelähtöön

Suomenhevosruunat Lars-Einar ja Mahatma suuntaavat Mikkeliin koelähtöön tiistaina 7.8.2018.

Kumpikin vielä 3 vuotias hevosenalku mutta raviaskeleet hyvin hallussa.

Lars-Einarin emä, Marimba, ja Mahtman emä, Mandolino, ovat kumpikin tämän vuoden kuninkuuskilpailussa 7 sijoittuneen Herra Hanurin täyssiskoja. Kivikova emälinja siis varsoilla.

Jännityksellä seurataan miten heppojen ensiaskeleet kaviouralla sujuvat.