Grove’s Pansy Poof aloitti kilpauransa voitokkaasti

Tuleva kimppahevonen Grove’s Pansy Poof ravasi itsensä voittoon ajalla 1.17,1 Mikkelissä, isänpäiväraveissa, sunnuntaina 8.11.2020. Pansy Poofin kimppaan pääsee Marraskuussa vielä mukaan. Varsasta tehdään vuokrakimppa joten ”tervetuloa valmiiseen pöytään!”.

2 vuotiaat koelähdössä Mikkelissä

Tallimme kaksivuotiaat ravurilupaukset suorittivat koelähdön hyväksytysti Mikkelissä 30.7.2020.

Ensimmäinen merkkipaalu ravihevosen uralla on nyt suoritettu mallikkaasti Hurry Cane Poof’in ja Grove’s Pansy Poof’in osalta. Hepat käyttäytyivät radalla edukseen ja vaikka koelähdön startti viivästyi yhden valjakon myöhästymisen takia ei kaksikko ollut asiasta moksiskaan.

Koelähtö 30072020

Tingaling valloitti Solvallan

Raviliiga Jukureiden silmäterä Tingaling valloitti Solvallan tiistai illan. Tamma pääsi helposti heti keulaan ja juoksi uuden ennätyksensä (14,2). Hevosen rattailla Tingalingin isän, Timokon, luottokuski Björn Goop. Björn sai vapaat kädet hevosen ohjastamiseen ja osoitti että hevonen on todella toimiva ja hyvä. Kotimaan kovat startit ja huono tuuri eivät ole lannistaneet hepan kilpailuviettiä!

“Hieno hevonen ja hyvät eteenpäin vievät liikkeet. Se tuntui nopealta ja halusin johtopaikalle”, sanoi Goop, joka ajoi uransa 6 999. voiton.

Pikkasen riskipeliä oli ilmoittaa hevonen syksykelillä Ruotsin puolelle mutta tällä kertaa riskinotto kannatti! Tämä kuvastaa hyvin Jouni Hillbomin kilpailuttamistaktiikka. Riskejä otetaan mutta hevosen ehdoilla!

Linkki Solvallan starttiinvoittaja

Uusi kimppahevonen esittelyssä!/MYYTY

Hurry Cane Poof on tuleva kimppahevonen! Hurrikaani on 1 vuotias oripoika ja nimensä mukaisesti virtaa täynnä.

Isä – Support Justice 
Varsa on isänsä, ainoa jälkeläinen Suomessa. Support Justice on uransa aikana juossut 48 kilpailua joista voittanut peräti 30! Ori on osoittanut huippumenestystä myös kansainvälisesti ja oli mm 2013 vuonna voitoikkain 4 vuotias Norjassa. Viisivuotiaana Support Justice voitti Ranskan Vinncennessä Euroopan mestaruuden ajalla 1.11,6a!

Emä – Marie De Laville
Emän jälkeläisnäyttönä mainittakoon 7 vuotias ruuna Giampaolo Poof joka kilpailee tällä hetkellä Ranskassa sekä 4 vuotias tamma Bambalina Poof voitti näyttävästi 1.7. Joensuussa Nuorten lähdön (Videolinkki).

Emän isä – Tagliabue
Voitti urallaan mm. Hambletonian-finaalin ja karsinnan, Zweig Memorialin ja Titan Cupin. Sijoittui toiseksi World Trotting Derbyssä ja Beacon Coursessa.

Hurrikaanin tavoitteena on päästä isoveljen ja isänsä sekä emänisänsä jalanjäljille kilpailemaan kansainväliselle huipputasolle!

Hurry Cane Poof 04072019 2.jpg

 

Giampaolo Poof hurjana Ranskassa!

Giampaolo Poof ravasi juhannuspäivänä itsensä kakkoseksi A MONTIER-EN-DER ruohoradalla Ranskassa!

Heppa on viihtynyt jo tovin Ranskassa, Pariisin lähellä, D.Parlingin tallilla ja ehtinyt tällä reissulla kilpaillakin jo neljästi. Kehitys on ollut oikeansuuntainen koko ajan vaikkei tulosta ennen juhannuspäivää tullutkaan. Kakkossija kartutti hepan palkintopottia 3750 eurolla.

Tulokset 22.6.2019

Giampaolo 22062019

Hevosenomistajat valokeilaassa

Tämän päivän (5.5.2019) Mikkelin raveissa palkittiin jokaisen lähdön voittajahevosen omistajat kahden hengen ravintolalahjakortilla. Näin haluttiin muistuttaa miten tärkeät hevosen omistajat ovat raviurheilussa!

Toivotaan muidenkin ottavan ”onkeen” tästä tempauksesta jotta tästä muodostuisi jatkuva tapa ainakin Mikkelin raveissa. Palkittavana olisivat juuri omistajat, hoitajat tai kasvattajat. Kukin kerrallaan. Tämä on hyvä keino esimerkiksi paikallisille valmentajille tai muille hevosten sidosryhmille antaa huomiota hevosten taustajoukoille.

2 vuotiaat vauhdissa

Triple Poof Stablen Tom Boy Poof ja Raviliiga Jukureiden varsa Tingaling juoksivat koelähdön 12.8.2018 Lappeenrannassa.

Tinga oli parivaljakosta ensimmäisenä maalissa. Iikka Nurmonen oli oikein tyytyväinen ajokkiinsa ja sanoi että ei edes ajettu täysillä.

Tom Boy Poof suoritti kanssa hyvin vaikka valmentajan mukaan ei tuntunutkaan ihan niin hyvälle kuin olisi ollut toivottava.

Kummallekin varsalle nyt kuitenkin hyväksytty koelähtö suoritettu ja näinollen kilpailulupa seuraavaksi puoleksi vuodeksi lunastettu. Ajetaanko varsoilla vielä tämän vuoden syksyllä kilpaa sen näyttää aika ja rataolosuhteiden kehitys.

Linkki videoon

lappeenranta tulokset.PNG